Online mee-denksessie voor alle leden 1 juni 20.00 uur

28 mei 2021

Online mee-denksessie voor alle leden

Waterrecreatie is populair.
Met waterrecreatie bedoelen we het recreëren op, rond in en bij het water.

Op onze havens merken we dit door de campers die De Welle bezoeken, steeds meer passanten die De Bron bezoeken omdat het dichter bij het centrum is dan De Welle en natuurlijk zijn er de gasten van de yachtcharter bedrijven. We willen daarom onze terreinen vriendelijker maken voor tijdelijke gasten door het plaatsen van borden en bewegwijzering zoals te zien is op onderstaande suggesties.

We zouden het leuk vinden als jullie met ons meedenkt, want je hebt vast wel eens vragen gehad zoals “waar is het toiletgebouw?” of opmerkingen gehoord als “ik wou dat er een …. op deze haven was”.
Of misschien heb je sowieso wel goede ideeën om het terrein te verbeteren als recreatieterrein.

We horen het graag!

We treffen elkaar online in zoom, dinsdag 1 juni ‘21, 20.00–21.00 uur

Meeting ID: 730 4387 0466
Passcode: utHdz2

Heb je vragen over zoom, bel dan gerust even 06 48253430 (liefst in de avond)
TIP: zoom werkt het beste op een laptop en werkt ook beter als je de app ervoor hebt gedownload.
Het kan ook op je telefoon maar dan zie je maar 1 persoon tegelijk ipv iedereen.