Algemeen

 

Graag laten wij u kennis maken met jachthaven “De Welle”. Een grote rustige haven, gelegen aan het Nieuw Heerenveense Kanaal ten noordwesten van Heerenveen in de mooie provincie Friesland, ongeveer 1 km. ten noorden van de vaste brug over de rijksweg A7, met zeer aantrekkelijke tarieven. Gunstig gelegen ten opzichte van de Friese meren, de Turfroute en de vaarroute naar het zuiden. 

Jachthaven “De Welle” beschikt over 375 ligplaatsen waaronder een groot aantal jaar- en seizoenplaatsen, maar ook voor de passant is er ruim voldoende plaats. Wat u al meteen zal opvallen bij aankomst is de royale opzet van jachthaven “De Welle”; riante ligplaatsen en voldoende parkeergelegenheid voor uw auto, bij de steigers. Hoewel de haven groot is, overheerst er de rust en de gezelligheid. Vanzelfsprekend is ook bij de haven een toiletgebouw aanwezig. Daarnaast is er op jachthaven “De Welle” een tankstation, een botenlift en bestaat de mogelijkheid om boten gedurende de winter op het haventerrein te stallen. Sinds een aantal jaren is het ook mogelijk om in een verwarmde loods gedurende het hele jaar aan boten te werken. Ondanks de grote keur aan faciliteiten werken wij voortdurend aan het verbeteren en aanvullen van deze faciliteiten.

Centrale ligging Heerenveen
Door de centrale ligging van Heerenveen aan de A7 en A32 is de jachthaven niet alleen aantrekkelijk voor bewoners van Heerenveen en omgeving, maar ook voor mensen van ver daar buiten. Dit wordt benadrukt door het grote aantal verhuurbedrijven dat in jachthaven “De Welle” is gevestigd, maar ook mede door de vele Duitse (vaste) gasten.
Wij verwelkomen u graag.

Gastheren
Mark Pit en Jort Brugging telefoon: 06-27400694                                                              havenmeester@dehwn.nl

Havencommissaris
Berend Hiemstra
Contact: havencommissaris@dehwn.nl

Adres
Wetterwille 35, 8447 GB Heerenveen
Telefoon: 0513-629567

Geografische positie
Haveningang (water)   NB: 52.58.865 OL: 005.53.261
Haveningang (weg)     NB: 52.58.792 OL: 005.53.458