Oproep: Facebook team gezocht

10 oktober 2021

Vind jij het leuk om een actieve rol te hebben voor onze Facebook pagina? lees dan verder...

"Elk kanaal zijn eigen verhaal" dat is hoe we vanaf komend seizoen de communicatie willen aanpakken.
De facebook pagina willen we gebruiken voor verhalen van onze leden; een online plek waar leden zelf verhalen kunnen plaatsen.

We zijn daarom op zoek naar een paar leden die het leuk vinden om mee te lezen en deze berichte te 'screenen / goedkeuren' voordat ze online geplaatst worden. Dit om de berichten vooral leuk en gezellig te houden voor iedereen.

Ben jij een echte facebooker en lid van de vereniging?
Wil je dan a.u.b. meehelpen?

Wat is de bedoeling?
1) we moeten samen uitzoeken hoe deze nieuwe manier van werken lekker loopt. Dus we spreken dit najaar een keer online of live af om e.e.a. af te stemmen

2) daarna richt Daniëlle de pagina in zoals we besproken hebben

3) jij krijgt dan toegang om berichten van andere leden te lezen en ze te plaatsen op de facebook-pagina.

Lijkt je dit wat?
Of heb je nog vragen?
Laat het me weten en bel, app of mail naar Daniëlle van Peer

info@dehwn.nl