Beste leden van de HWN hier kan je aanmelden voor de BBQ/Grill 28-08

5 juli 2021

We gaan er weer een gezellig avond van maken met z'n allen!
Wir möchten wieder einen gemütlichen Abend zusammen verbringen.

In de ochtend bouwen we alles op.
Een beetje hulp is altijd welkom! We zien je graag verschijnen op de koffie rond 10.00 uur.
Morgens wird alles aufgebaut.
Etwas Hilfe ist jederzeit willkommen. Dazu treffen wir uns vor der Arbeit um 10.00 Uhr zum Kaffee.

Mocht je ook willen helpen achter de bar of bij het uitserveren stuur dan een berichtje aan Paula Buijs buijsmersie@home.nl
Möchte jemand helfen hinter der Theke oder bei der Fleischausgabe bitte per Mail melden bei Paula Buijs.: buijsmersie@home.nl

VOOR 20 AUG. AANMELDEN AUB

AANMELDEN DOE JE ZO : (alleen voor leden van de HWN) Anmelden: (nur für Mitglieder des HWN)

1) Met hoeveel personen kom je? / Anzahl der Personen

2) Reken per persoon 10,- euro en maak het juiste totaal bedrag over naar:
    Rechnen Sie 10,-€ pro Person und überweisen Sie den Gesammtbetrag auf das Konto des HWN. Ko.Nr.
    NL47RABO0351426523 t.a.v. watersportvereniging Nannewiid
    vermeld dat het om de BBQ gaat aub ! Als Verwendungszweck bitte BBQ angeben

3) kom op 28 augustus naar de barbeque en haal jullie vlees bonnetjes op.
    Am 28. August beim Grillfest die Essensmarken abholen.

4) Ben je vegetarisch? laat het ons dan weten en stuur een berichtje naar info@dehwn.nl
    Bist Du Vegetarier. Dann schreib bitte eine Mail an: info@dehwn.nl

En als de BBQ nu niet doorgaat vanwege nieuwe coronamaatregelen?
Was geschiet wenn das Grillfest nicht stattfinden kann aufgrund neuer Coronamassnahmen?
We hopen het niet maar alles kan veranderen weten we inmiddels.
Mocht de BBQ niet door gaan dan krijg je het bedrag terug gestort op de je rekening.
Wir hoffen es nicht, aber wir wissen das sich alles schnell ändern kann.
Findet das Grillfest nicht statt wird das Geld zurücküberwiesen

Wat krijg ik voor die 10,- euro?
Was gibt es für die 10.-€?
Havenhanger-Reinhart haalt voor ons weel lekkere stukjes vlees uit Duitsland want dat is ons vorige keer goed bevallen. Drinken serveren we tegen verenigingsprijzen à 1 euro per flesje bier of  wijntje  of glaasje fris/sap.
We werken weer met onze blauwe muntjes dus neem ze mee als je die nog hebt.
Weil es beim letzten Grillen allen gut gefallen hat gibt es wieder leckeres Grillfleisch aus Deutschland.
Getränke servieren wir zum Preis von 1,-€. Dafür erhält man eine Flasche Bier, ein Glas Wein oder auch ein Erfrischungsgetränk. Zum bezahlen nehmen wir wieder unsere blauen Münzen. Die Münzen vom letzten mal dürfen auch gerne gebraucht werden.

WE GAAN ERVAN UIT DAT JE VOLLDIG GEVACCINEERT BENT ÓF KUNT AANTONEN DAT JE OP DAT MOMENT NEGATIEF GETEST BENT.